Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Bestelwagen of lichte vrachtwagen verkopen
in Antwerpen of omgeving

Verkoop uw bestelwagen!

Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen is het belangrijk om hier een passende vergoeding voor te krijgen. Echter schijnt het niet altijd eenvoudig te zijn om een juiste koper voor tweedehands bestelwagens te vinden.

Aankoopbestelwagens.be heeft zich daarom gespecialiseerd in het inkopen van bestelwagens. Wij zijn een erkend export opkoper en actief in Antwerpen en omgeving.

Doordat wij in de loop der jaren veel verschillende bestelwagens hebben opgekocht, weten wij precies hoe dit op een aantrekkelijke en transparante manier gedaan wordt.

Guillaume – West Vlaanderen Nette mensen goede prijs en snelle afhandeling. Als je van je lichte vracht af moet is dit bedrijf een aanrader

Wat doet Aankoopbestelwagens.be?

Samengevat doen wij het volgende:

 • Wij bepalen de waarde van uw bestelwagen gratis
 • Op basis van deze waarde doen wij een bod
 • Dit bod wordt contant uitbetaald of via uw bankrekening
 • Ook kopen wij bestelwagens met defecten en storingen
 • Transparant zijn en snel werken vinden wij belangrijk
Opkoper van Bedrijfswagens in AntwerpenBestelwagens Opkoper in Antwerpen -Uw betrouwbare Opkoper!Verkoop uw Bestelwagen in Antwerpen Snel!
 • Bestelwagens
 • Lichte Vracht
 • Personenbussen
 • Bakwagens
 • Pick-ups
 • Kipper’s
 • Laadbakken

Bestelwagens of lichte vracht met schade of defecten verkopen

Bij Aankoopbestelwagens.be zijn wij gespecialiseerd in het analyseren van gebreken en defecten. Zo kunnen wij precies inschatten wat dit ongeveer kost en op basis daarvan een eerlijk bod doen. Zonder dat dit een moeilijk en langdurig proces wordt, volgens ons moet dit snel en tegelijk ook grondig kunnen.

Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe

Veel voorkomende defecten bij lichte vrachtwagens of bestelwagens

Bij het inkopen van bestelwagens of lichte vrachtwagens komen wij meestal de volgende defecten tegen:

lichte vrachtwagen verkopen

 • Motorproblemen, distributieriem die kapot is of gebreken aan de cilinderkop en zuigergroep
 • Transmissie storing, zowel bij een normale versnellingsbak als automaat
 • Storing aan de oliepijpleidingen, turbines en bijbehorende controlesystemen
 • Problemen aan carrosserie als gevolg van ongelukken

Inkoopprocedure en waardebepaling

Bij het bepalen van de waarde van een bestelwagen of lichte vracht, vinden wij het belangrijk dat alle informatie op orde is. Denk aan de kilometerstand, het bouwjaar en de staat van uw bestelwagen of lichte vrachtwagen, waar wij uiteraard ook een uitgebreide analyse op zullen loslaten.

Na het bepalen van de werkelijke waarde, kan er een vergoeding worden betaald voor uw bestelwagen. Voor ons is het belangrijk dat de waarde op een objectieve en transparante manier ontstaat. Zo weet u zeker dat het klopt en houdt u een goed gevoel aan onze inkoopprocedure over. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in om uw bestelwagen of lichte vracht te koop te zetten.

mijn bestelwagen verkopentweedehands bestelwagen verkopen
Wilt u uw bestelwagen online verkopen? Makkelijker uw bestelwagen verkopen kan niet, dus meldt uw bestelwagen direct bij ons aan.
Wij halen uw bestelwagen in heel Antwerpen op. (Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug