East European Provider

 • Bestelwagens voor export gevraagd

  Wilt u uw bestelwagen voor export verkopen? Als inkoper van bestelwagens zoeken wij continu naar gebruikte bestelwagens voor de export. Deze bestelwagens worden onder andere

  Meer
 • Mijn Volkswagen Transporter online verkopen

  Om uw tweedehands Volkswagen Transporter snel te verkopen, in elke staat en zonder kosten, bent u bij ons aan het goede adres. Volkswagen bestelwagens uit

  Meer
 • Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m 2013) Mercedes Viano

  Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U zoekt een partij

  Meer
Verkoop uw Bestelwagen!Gratis en snel

Kapotte lichte vrachtwagen of camion verkopen

Heeft u een lichte vrachtwagen of camion en wilt u deze graag voor de export verkopen? Doe dat dan via Aankoopbestelwagens.be.

Ook wanneer uw lichte vrachtwagen of camion kapot is kunt u deze aan ons als opkoper te koop aanbieden voor de export. Heeft uw lichte vrachtwagen of camion technische gebreken? Geen probleem.

In principe brengen wij een eerlijk bod uit op alle lichte vrachtwagens en ook met hoge kilometerstand, schade of defecten.

Aankoopbestelwagens.be is namelijk gespecialiseerd in het inkoopproces en kan ook voor kapotte lichte vrachtwagens of camions een eerlijk bod betalen. Nadat wij het voertuig van u kopen laten wij deze herstellen en maken we er iemand anders blij mee.

Wilt u veel energie en tijd besparen? Lees dan snel verder om te ontdekken hoe ons inkoopproces werkt en wat de voordelen van Aankoopbestelwagens.be zijn.

Inkoopproces van Aankoopbestelwagens.be

Wanneer u uw lichte vrachtwagen of camion vrijblijvend wilt laten taxeren doorloopt u het volgende inkoopproces:

opkopers lichte vracht

 1. Bij Aankoopbestelwagens.be is het belangrijk dat u ons alle relevante gegevens aanlevert om ons een vrijblijvende taxatie te laten doen. Denk aan merk, type, bouwjaar, kilometerstand, vraagprijs en de staat van uw lichte vrachtwagen of camion.
 2. Na aanlevering van deze gegevens kunnen we een taxatie doen en nemen we spoedig telefonisch of per e-mail contact met u op voor een bod.
 3. Wanneer u ons bod accepteert maken we direct een afspraak om uw voertuig op te halen.
 4. U wordt eerst contant of per bank betaald en vervolgens nemen we uw voertuig mee. Daarna wordt het administratieve deel door ons afgehandeld, u hoeft daar niets voor te doen.
  Voor de taxatie, het transport en het administratieve deel brengen wij geen kosten in rekening. Het bod dat wij u doen is gelijk aan het bedrag dat wij u betalen.
Ziet u na taxatie af van de koop? Ook in dat geval worden er geen kosten doorberekend.

Voordelen van Aankoopbestelwagens.be

Wanneer u uw lichte vrachtwagen of camion via Aankoopbestelwagens.be verkoopt profiteert u van de volgende voordelen:

lichte vrachtwagen verkopen

 • Het inkoopproces wordt volledig door ons begeleid. Wij vragen u enkel de relevante gegevens aan te leveren en vervolgens starten wij met ontzorgen. Op deze manier hoeft u enkel de betaling in ontvangst te nemen en uw voertuig af te geven. Eenvoudiger kan niet!
 • We halen uw voertuig overal in België, Nederland of Luxemburg op. Het maakt niet uit waar wij uw voertuig op moeten halen, voor het transport worden geen kosten doorberekend.
 • Doordat wij sinds 2006 ervaring hebben met het inkopen van lichte vrachtwagens en camions kunt u rekenen op een snel, veilig en profijtelijk inkoopproces.
 • U hoeft niet langer te wachten op een zakelijke koper voor uw lichte vrachtwagen. Doordat onze focus op het inkoopproces ligt kunnen wij uw lichte vrachtwagen direct overnemen en aan een andere gebruiker doorverkopen.
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Wilt u uw bestelwagen, lichte vrachtwagen of camion direct laten taxeren? Vul dan direct het inkoopformulier in. Bereikt u ons liever telefonisch of per e-mail? Bel ons via +32(0) 497-852-557 in België of via +31(0) 631-993-048 in Nederland. Per e-mail zijn wij te bereiken op info@inkoopautos.com.

Beoordelingen

Inkoop bestelwagens beoordelingen 5 van 5 (aantal: 6) Bekijk beoordelingen

Bestelwagen Verkopen


Machine verkopen:


Bestelwagen Verkopen in:


Algemeen