• Bestelwagens voor export gevraagd

    Wilt u uw bestelwagen voor export verkopen? Als inkoper van bestelwagens zoeken wij continu naar gebruikte bestelwagens voor de export. Deze bestelwagens… Meer
  • Opkoper Mercedes Bestelwagens

    We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
  • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

    Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Wij kopen bijna alles in, van camionette tot graafmachine

Verkoop uw bestelwagen!

Wilt u uw gebruikte camionette of landbouwmachine verkopen?

Wij zijn altijd geïnteresseerd om die van u over te kopen. Maar naast camionettes kopen wij ook andere voertuigen in. Denk aan bestelwagens, vrachtwagens, minigravers, tractors, heftrucks, grondverzetters, graafmachines, shovels en touringcars.

U kunt er op rekenen dat als het wielen heeft en beweegt, wij geïnteresseerd zijn. U kunt er van op aan dat wij een eerlijke prijs voor uw voertuig betalen. Ook kunt u er zeker van zijn dat wij dit traject zeer snel en efficiënt zullen bewandelen. U kunt uw voertuig vandaag nog aan ons verkopen, wij betalen direct.

E. Alexandridis – Limburg S’avonds camionette op internet geplaatst en een uur later reactie van jullie. Een goed bod gekregen en een zeer vlotte en correcte afhandeling. Aangenaam om zaken met jullie te doen.Zal jullie zeker aanbevelen. Een tevreden klant

Rappe service

Als wij uw voertuig inkopen garanderen wij dat u snel en professioneel geholpen wordt. Wij zijn er ons terdege van bewust dat uw voertuig (lange) tijd goed werk heeft verricht, maar dat het nu tijd is om er afstand van te nemen.

vrachtwagen opkopersgraafmachine verkopencamion voor export aanbieden

Dan wilt u niet alleen een eerlijke prijs, u wilt ook snel betaald worden. Zodra wij het met elkaar eens zijn wordt er direct met u afgerekend. U kunt bij wijze van spreken vandaag nog uw voertuig verkopen en de betaling direct op uw rekening ontvangen.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Opkoper van gemotoriseerde voertuigen en landbouwmachines

Omdat wij weten dat u niet te lang wilt wachten en dat het veel tijd kan kosten om zelf uw voertuig aan een opkoper aan te bieden, stellen wij ons op als centrale inkoper. Voor u zeer gemakkelijk, zo kunt u uw energie en tijd in belangrijkere zaken steken. Efficiënt omdat u er van op aan kunt dat wij uw voertuig op een professionele manier en snel taxeren.

Wij hebben veel ervaring met het opkopen van voertuigen en weten precies hoeveel uw voertuig of landbouwmachine waard is. U hoeft ook geen schrik te hebben dat wij uw camionette of een andere machine niet willen kopen. Wij zijn gespecialiseerd in gebruikte machines en wagens en slaan bijna nooit iets af.

Onze interesse gaat uit naar alle modellen van vrachtwagens, minigravers, tractors, heftrucks, grondverzetters, graafmachines, landbouwmachines shovels.
landbouwmachine verkopen aan opkoperlandbouwmachine voor export verkopenexport opkoper landbouwmachines

Wij nemen het moeilijke werk van u over

Wij kopen al geruime tijd voertuigen in. Veelal waren dit bestelwagens, maar zoals eerder aangegeven kopen wij ook autobussen, grondwerk voertuigen en andere landbouwmachines in. Dit zijn voertuigen die u vaak lastig verkoopt, omdat u niet in contact met geïnteresseerden staat. Wij kennen de markt en staan in contact met potentiële kopers. Wij nemen het werk graag voor u uit handen!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Fier op veel tevreden klanten

Wij mogen er fier op zijn dat zoveel mensen hun voertuigen al aan ons hebben aangeboden en zeer tevreden over hoe men door ons geholpen is. Dat is heel belangrijk, want als u tevreden bent dan weet u de volgende keer waar u moet zijn als u weer iets te koop heeft. Wij kijken dan ook naar u aanbieding uit!

Laat ons weten welk voertuig u te koop heeft, dan kunnen wij uw aanbieding op een fijne en professionele manier behandelen. Wanneer u uw aanbieding doet brengen wij snel een eerlijk bod uit.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug