East European Provider

 • Bestelwagens voor export gevraagd

  Wilt u uw bestelwagen voor export verkopen? Als inkoper van bestelwagens zoeken wij continu naar gebruikte bestelwagens voor de export. Deze bestelwagens worden onder andere

  Meer
 • Mijn Volkswagen Transporter online verkopen

  Om uw tweedehands Volkswagen Transporter snel te verkopen, in elke staat en zonder kosten, bent u bij ons aan het goede adres. Volkswagen bestelwagens uit

  Meer
 • Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m 2013) Mercedes Viano

  Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U zoekt een partij

  Meer
Verkoop uw Bestelwagen!Gratis en snel

Shovel verkopen aan opkoper

Heeft u een gebruikte of oude shovel staan? Dan vragen wij u vriendelijk om niet langer te wachten en deze shovel direct aan ons aan te bieden. Oude machines (zoals uw shovel) kunnen namelijk nog een behoorlijke waarde vertegenwoordigen. Hoe langer uw machine wegroest, hoe minder er van deze waarde overblijft.

Wij hebben een groot en uitgebreid netwerk met geïnteresseerden in landbouwwerktuigen. Wij kunnen u daardoor een eerlijke prijs voor uw oude shovel betalen. Ook wanneer er sprake van schade of defecten is.


 • Hans Vanhollebeke – Wommelgem Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn graafmachine af gekomen zonder moeilijk gedoe.

Waar u ook woont, wij komen uw shovel ophalen

shovel-verkopenHet maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij halen uw oude shovel overal in Nederland, België of Luxemburg op. Wij komen graag naar u toe, rekenen meteen met u af en nemen uw shovel direct mee. Daar kijken wij wie er uit ons netwerk interesse in uw shovel heeft.

Soms vinden wij geïnteresseerden in de uithoeken van Europa of Afrika, waarschijnlijk heeft u dit netwerk niet en kunt u daardoor nooit een eerlijke prijs voor uw shovel krijgen.

Wij kunnen uw shovel van de juiste papieren voorzien en zo voorbereiden voor de export en een lange reis naar de nieuwe eigenaar. Uiteraard hoeft u niet mee te doen met dit proces, wanneer wij uw shovel ophalen kunnen wij u direct betalen en hoeft u zich niet met de verkoopproces te bemoeien.

Wij beloven u een eerlijke prijs

Wilt u uw shovel laten staan en wachten op een opkoper? De kans is groot dat er niets gebeurt en uw shovel er volgend jaar nog staat. Wij verzoeken u dan ook om niet langer te twijfelen en contact met ons op te nemen. Wij beloven een eerlijke prijs voor uw shovel te betalen. Altijd op basis van onze deskundige taxatie en zonder moeilijke vragen te stellen.

Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Makkelijk Zonder gedoe
Professioneel Geen tussenpersonen

Maak plaats in uw schuur en verkoop uw shovel aan ons

Oude machines laten de meeste mensen staan tot ze helemaal bruin van de roest zien. Dat is eeuwig zonde, want een verroeste machine brengt veel minder op. Om dit te voorkomen doen wij ons best om op tijd te zijn en oude shovels op te kopen. U verkoopt uw machine aan ons en zo maakt u weer plaats in uw schuur. Is er sprake van schade of defecten? Geen probleem!

Wij hebben interesse in:

Shovel Verkopen Online

Opkopers Dump Truck

Opkopers van Shovels

✔ Shovels ✔ Bulldozers ✔ Scrapers ✔ Graafmachines ✔ Dump truck
Uitstekende service

Omdat wij niet alleen shovels willen kopen, verkopen en vervolgens via de export op transport zetten, doen wij altijd het uiterste om u van een goede service te bedienen. Onze klanten zijn ons daar dankbaar voor, wij krijgen veel bedankjes en complimenten op ons inkoopproces. Wij hopen ten zeerste dat u daar binnenkort onderdeel van bent. Neem direct contact met ons op om uw shovel te koop aan te bieden. Wanneer u uw shovel aanbiedt gaan wij direct taxeren en brengen we een vrijblijvend bod aan u uit.

Vul ons invulformulier in om zo snel mogelijk een bod te ontvangen. Neemt u liever telefonisch of per e-mail contact met ons op? Bel dan naar (0487) 60-38-48 of stuur een e-mail op info@aankoopbestelwagens.be.

Beoordelingen

Inkoop bestelwagens beoordelingen 5 van 5 (aantal: 6) Bekijk beoordelingen

Bestelwagen Verkopen


Machine verkopen:


Bestelwagen Verkopen in:


Algemeen