• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Wij kopen uw afgeschreven bus, schoolbus of taxibus

Verkoop uw bus nu!

Wilt u een bus verkopen? Aankoopbestelwagens.be is al 15 jaar actief als opkopers van bestelwagens en (taxi)bussen. Door die ervaring verkoopt u ons op een vlotte en winstgevende manier uw voertuig. Op die manier houdt u dus genoeg tijd en geld over voor de aankoop van een nieuwe bus.

Wilt u ons de personenbus verkopen? Dan profiteert u van:

 • Gratis taxatie. Ook als u de bus toch niet verkoopt.
 • Betaling vooraf. Zo bent u altijd zeker van het geld.
 • Gratis ophaalservice in Nederland en België.
 • Een vlotte en eerlijke service.

Is uw huidige bus aan vervanging toe? Wilt u een hoog bedrag ontvangen en toch nog iets goeds doen voor het klimaat? Laat ons deze week nog uw bus exporteren naar het buitenland.

Tom Kan – Hasselt Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken.Een tevreden klant. Mvg, Tom Kan

Hoe werkt het opkopen van een bus?

U vraagt zich misschien af of een bus verkopen moeilijk is. Helaas hangt dat volledig af aan het bedrijf of persoon aan wie u de bus verkoopt. U kunt het beste samenwerken met een partner die een hoge prijs kan bieden en ervaring heeft met het opkopen van bussen. Zo weet u zeker dat het proces niet lang duurt en dat u niet onnodig veel geld verliest aan verzekeringen en belastingen. Aankoopbestelwagens.be koopt uw bus op in slechts 4 eenvoudige stappen.

 1. Aan de hand van het bovenstaande formulier stuurt u ons alle gegevens over de bus toe. Wij taxeren uw bus dan gratis op afstand.
 2. We laten u weten wat uw bus nog waard is. U kunt dan zelf bepalen of u de bus wilt verkopen aan ons.
 3. Zodra u akkoord gaat met ons bod, storten wij direct het geld op uw rekening. Het is ook mogelijk om een contante betaling te doen wanneer we de bus ophalen. U mag ons ook direct vertellen wanneer we de bus op mogen halen.
 4. We komen de bus ophalen op het afgesproken tijdstip. We assisteren u bij het invullen van alle papieren en vertrekken binnen enkele minuten met de bus. U hoeft dan niets meer te doen.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod
Schoolbus verkopen exportTaxi bus verkopenTaxi bus opkopers

Welke bussen kopen wij van u over?

Wij kopen vrijwel iedere bus van u over. Wel zijn we specifiek op zoek naar bussen met een Belgisch of Nederlands kenteken, die 7 tot 30 personen kunnen vervoeren. Het gaat dan om bijvoorbeeld een schoolbus, taxibus, klein taxibusje of een personenbus. Heeft u een voertuig voor personenvervoer en wilt u die verkopen? Dan maakt het merk voor ons weinig uit. Wij kopen bijvoorbeeld bussen van de volgende merken:

 • DAF
 • Citroen
 • Fiat
 • Ford
 • Iveco
 • MAN
 • Mercedes-Benz
 • Opel
 • Peugeot
 • Renault
 • Toyota
 • Volkswagen
 • Volvo

Opkopers personnen bus

Waar komen wij uw bus of taxi bus ophalen?

bussen auto opkoperSchoolbus verkopen

Aankoopbestelwagens.be is al meerdere jaren actief in België en Nederland. Wij halen daardoor ook regelmatig voertuigen op in beide landen. Dat maakt het voor ons heel eenvoudig om uw (taxi)bus voor de deur op te halen. In bepaalde regio’s komen wij vaker dan in andere regio’s. In België ziet u ons voornamelijk in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Maar ook in Nederland zijn we erg actief. Daar komen wij regelmatig in provincies zoals Limburg, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Overijssel. Ook in Amsterdam komen wij regelmatig om bussen of taxibusjes op te kopen.

Woont u in één van deze regio’s of juist daarbuiten? In alle gevallen komen wij uw voertuig altijd gratis voor de deur ophalen. En omdat wij vaak in beide landen komen, staan we soms al binnen 24 uur voor de deur. Zo weet u zeker dat u niet onnodig veel kosten maakt bij het verkopen van uw bus.

Bus voor export verkopen

Uw vraagt zich wellicht af wat er precies gebeurt na de verkoop van uw bus of taxibus. Dat kunnen wij u heel gemakkelijk uitleggen. Bij aankoopbestelwagens.be zijn we al 15 jaar actief als bus opkopers. In die tijd hebben wij een zeer groot internationaal netwerk opgebouwd. Wij kopen dus bussen van u over, die we vervolgens naar een ander land transporteren. Uw bus komt dan terecht in een ander land waar deze nog een tweede leven krijgt.

Ondanks dat de bus in Nederland of België afgedankt zou worden, zijn lokale vervoerders in het buitenland nog zeer blij met deze voertuigen. Dat betekent dat de waarde van uw bus ook nog zoveel mogelijk intact blijft. Dat is de voornaamste reden waarom het exporteren van uw (taxi)bus voordelig is voor uw portemonnee. Omdat u gebruik maakt van ons netwerk, profiteert u dus ook van een hoger bod op de bus.

Heeft u een oude (taxi)bus voor de deur staan die aan vervanging toe is? Wilt u deze week nog geld ontvangen om een nieuwe bus mee te kunnen financieren? Wij helpen u vandaag nog.

Laat op het formulier hierboven alle gegevens over de bus achter. Wij gaan dan direct aan de slag met een specialistische taxatie. Wilt u ons eerst iets vragen? Bel naar +32 (0) 497-852-557 (BE) of +31 (0) 631-993-048 (NL) of mail ons op info@aankoopbestelwagens.be.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug