• Bestelwagens voor export gevraagd

  Wilt u uw bestelwagen voor export verkopen? Als inkoper van bestelwagens zoeken wij continu naar gebruikte bestelwagens voor de export. Deze bestelwagens… Meer
 • Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Wij kopen uw afgeschreven bus, schoolbus of taxibus

Verkoop uw bestelwagen!

Veel vervoersbedrijven kopen om de paar jaar nieuw materiaal om het wagenpark up to date te houden.

De bussen worden voor een bepaald aantal jaren gebruikt en ongeacht de status daarna ingeruild, omdat ze volledig zijn afgeschreven.

Vaak belanden deze oude bussen op de sloop, omdat er in België geen interesse meer voor is.

Voor de export naar landen met een minder hoge levensstandaard zijn deze bussen echter nog aantrekkelijk.

Tom Kan – Hasselt Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf…

Wij kopen verschillende modellen

Wij zijn voor de export naar Afrika en de landen van het voormalige Oostblok zeer geïnteresseerd in uw afgeschreven personenbussen, zoals een schoolbus of taxibus geschikt voor maximaal 25 personen. Deze bussen zijn in deze landen zeer gewild, omdat de aanschaf van nieuw materiaal om financiële redenen bij lange na niet haalbaar is.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Gemeenten worden door de landelijke overheid nauwelijks gefinancierd, dus de aanschaf van busjes om bijvoorbeeld kinderen naar school te vervoeren of ouderen die slecht ter been zijn te rijden is er niet of nauwelijks. Daarom zijn in deze landen onze “afgedankte” bussen meer dan welkom. Dat ze wellicht enkele honderdduizenden kilometers op de teller hebben is geen enkel probleem.

Schoolbus verkopen exportTaxi bus verkopenTaxi bus opkopers
Of uw aangeboden bus Euro 1, 2, 3 of 4 is maakt voor ons geen verschil, wij hebben interesse in alle kleine en middelgrote bussen. Ondanks hun staat van dienst zullen deze bussen op hun nieuwe bestemming nog met gemak een tiental jaren kunnen rijden.

Ter plaatse opgeknapt en gespoten

De door ons gekochte bussen worden geëxporteerd naar het land van bestemming en vervolgens ter plaatse opgeknapt en opnieuw gespoten in voor het land gangbare kleuren. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat uw bus met uw naam en logo elders zal rondrijden. Dat het ooit uw bus is geweest is straks in het geheel niet meer te zien.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wij hebben voor de export interesse in de volgende merken:

 • DAF
 • Citroen
 • Fiat
 • Ford
 • Iveco
 • MAN
 • Mercedes-Benz
 • Opel
 • Peugeot
 • Renault
 • Toyota
 • Volkswagen
 • Volvo

Opkopers personnen bus

Heeft u deze beschikbaar? Dan zien uw aanbieding graag tegemoet. Zo kunnen wij direct bespreken of de door u aangeboden bus voor ons interessant is voor de export.

Heeft u een afgeschreven bus beschikbaar?

bussen auto opkoperSchoolbus verkopen

Heeft u of uw bedrijf een bus beschikbaar die u na afschrijving en vervanging een tweede leven gunt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij uw bus taxeren. Wij zullen voor uw bus een alleszins redelijke prijs bieden en wij halen de bus ook bij u op.

Wij zorgen vervolgens voor de overschrijving, daarna bent u niet meer aansprakelijk voor de bus die u heeft aangeboden. Het overeengekomen bedrag wordt gegarandeerd en direct aan u overgemaakt.

U heeft vanzelfsprekend geen omkijken naar de administratieve afhandeling van de export. U verkoopt de bus aan ons en wij zorgen voor het transport naar het land van bestemming.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug