• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Bestelwagen verkopen in België

Gratis Taxatie

Wilt u een bestelbus verkopen of heeft u een ander voertuig waar u vanaf wilt? Aankoopbestelwagens.be heeft ruim 15 jaar ervaring in het opkopen van gebruikte voertuigen. Daardoor schatten wij heel precies de waarde in, zodat u geen geld verliest op de verkoop.Wilt u gebruik maken van onze services, dan profiteert u onder andere van:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie.
 • Directe betaling en altijd vooraf. Cash of per bank.
 • Gratis ophaalservice in Nederland en België.
 • Alle kosten zijn inclusief; dus geen verborgen kosten.

Wilt u binnen 24 uur van uw voertuig af? Zit u ook niet te wachten op tientallen biedingen die veel te laag zijn? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Vul het formulier hierboven volledig in en wij nemen direct contact met u op. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Bel naar +32 (0) 497-852-557 (BE) of +31 (0) 631-993-048 (NL) of mail ons op info@aankoopbestelwagens.be.

 • Renaat – Sint-NiklaasRenaat – Sint-Niklaas
  Goede, snelle en correcte deal. Afspraken perfect nagekomen. Zeker aan te bevelen.
 • H. Vanhollebeke – WommelgemH. Vanhollebeke – Wommelgem
  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn graafmachine af gekomen zonder moeilijk gedoe.
 • R. Bouchez- AntwerpenR. Bouchez- Antwerpen
  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg
 • Erwin – LimburgErwin – Limburg
  Ik heb mijn bestelwagen via de aankoopbestelwagens.be verkocht. Ik vond de afhandeling netjes en correct, tevens conform afspraak en gelijk afgerekend.
 • A Huisman- EindhovenA Huisman- Eindhoven
  Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn bedrijfsauto opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld. Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, alles netjes geregeld
 • Timo-AalstTimo-Aalst
  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf
 • Maurice-Sint-TruidenMaurice-Sint-Truiden
  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.
 • Patrick – GentPatrick – Gent
  De verkoop van mijn minigraver werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen en ophaaldag afgesproken met exact uur. Op de afgesproken dag regelmatig geïnformeerd over het tijdstip van ophalen. Alles is correct verlopen!! Aan te raden!!
 • Jan – Noord HollandJan – Noord Holland
  Ook wij hebben prima ervaringen met aankoopbestelwagens.be. Na telefonisch contact kwamen ze binnen 2 uur kijken én betalen. Een correcte prijs. Een paar dagen later werd de bedrijfsauto keurig opgehaald en de vrijwaring uitgegeven. Wij kijken heel tevreden terug op de transactie en bevelen dit bedrijf van harte aan. Met dank Jan

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Hoe kunt u ons een gebruikt voertuig verkopen?

Bent u de eigenaar van een bestelwagen? Dan weet u vast wel dat het verkopen van zo’n voertuig niet altijd even eenvoudig is. Er zijn ten eerste niet zoveel mensen geïnteresseerd, en daarbij is het bod dat u ontvangt vaak ook erg laag. Het is niet voor niets dat veel mensen ervoor kiezen om hun voertuigen te laten veilen. Het is soms eenmaal de enige manier om nog van de machines of voertuigen af te komen. Gelukkig werkt de verkoop bij aankoopbestelwagens.be een stuk eenvoudiger. U bent namelijk al in de volgende 4 stappen van uw voertuig af:

 1. U vult op deze pagina alle gegevens in over uw voertuig. Aan de hand van die informatie gaan wij het voertuig gratis op afstand taxeren.
 2. Na onze specialistische taxatie nemen we contact op. We doen dan een hoog bod op uw voertuig. Uw bepaald dan zelf of u daarmee akkoord gaat.
 3. Is het bod hoog genoeg? Dan kunt u ervoor kiezen om het geld direct op de bankrekening te krijgen of contant te ontvangen bij het ophalen. Uiteraard bepaalt u ook zelf op welk tijdstip wij langs kunnen komen.
 4. Bij het ophalen van uw voertuig lopen we samen alle papieren door die nodig zijn om het voertuig over te dragen. Omdat wij precies weten wat daarvoor moet gebeuren, zijn we binnen enkele minuten alweer weg. Daarna hoeft u niets meer te doen.
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe

Bestelwagen verkopen voor export

bestelwagen voor export verkopenAankoopbestelwagens.be heeft in de laatste 15 jaar een enorm internationaal netwerk opgebouwd. Dat netwerk bestaat uit verschillende afnemers van tweedehands bestelwagens. Wilt u nog een hoog bedrag ontvangen voor uw voertuig? Dan kunt u het best uw bestelwagen verkopen voor export. Alleen op die manier kunt u namelijk een afgeschreven bedrijfswagen verkopen en er toch nog een goed bedrag voor ontvangen.

Nadat u de aanvraag doet om uw auto te laten opkopen, gaan wij eerst kijken waar uw voertuig het meeste geld oplevert na export. De kans is groot dat uw voertuig terechtkomt in landen als Polen, Litouwen, Roemenië, Griekenland, Moldavië of Oekraïne. In dit soort landen is het vaak niet mogelijk om het voertuig nieuw te betalen, vooral vanwege de hoge prijs. Een gebruikt voertuig is daarentegen een stuk interessanter in die landen. Die is betaalbaar en kan in veel gevallen nog minimaal enkele jaren mee. Voor u is dat interessant omdat daarmee de waarde van uw bestelwagen of machine zo goed mogelijk bewaard blijft. Ondanks dat u het voertuig niet meer wilt hebben, zijn er dus altijd nog andere geïnteresseerden.

Bereken direct gratis de waarde van uw bestelwagen voor export

Wat voor voertuigen en machines kopen wij op?

Als opkoper van bestelwagens zijn wij uiteraard geïnteresseerd in gebruikte bestelwagens. Maar we kopen ook andere voertuigen op, waaronder voertuigen voor lichte vracht en landbouwmachines. Voor ons maakt het niet uit of u het voertuig met schade of met hoge kilometerstand te koop aanbiedt. Wij bieden altijd een hoog bedrag. U kunt ons zelfs voertuigen zonder keuring verkopen. De enige voorwaarde die wij hebben is dat de voertuigen een bouwjaar van 2006 of nieuwer moeten hebben. Anders is het bod dat u krijgt te laag.

Hieronder een overzicht met voertuigen die wij voor een goed bod kunnen overkopen.

 • Bestelwagens
 • Lichte vracht
 • Bestelbussen
 • Bakwagens
 • Pick-ups
 • Kipper’s
 • Laadbakken
Verkoop uw Bestel Auto Nog Vandaag!Pick up Verkopen? Ga Snel naar aankoopbestelwagens.be!Verkoop uw Bedrijfswagen Online Nu!

Wij zijn actief in België én Nederland

Aankoopbestelwagens.be is actief in Nederland en België. Dat betekent dat wij in beide landen uw auto helemaal gratis komen ophalen. Wij komen bijvoorbeeld vaak in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. In Nederland zijn we regelmatig te vinden in Zuid-Holland en Noord-Holland. Woont u buiten één van deze gebieden, dan maakt dat voor ons ook helemaal niets uit. In beide landen staan wij soms zelfs binnen 24 uur voor de deur.

Wilt u een bestelwagen of ander voertuig verkopen? Heeft u het druk en wilt u gewoon binnen één dag een goed bod ontvangen? Aankoopbestelwagens.be maakt het mogelijk.

Wij halen uw bestelwagen in heel België op. (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant, Gent, Charleroi, Luik, Brugge, Namen, Leuven, Bergen, Mechelen, Aalst, La Louvière, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Oostende, Doornik, Genk, Seraing, Roeselare, Moeskroen, Verviers, Dendermonde, Beringen, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, Sint-Truiden, Herstal, Geel, Ninove, Halle, Waregem, Châtelet, Ieper, Lier, Lommel, Waver, Binche, Tienen, Menen, Geraardsbergen, Bilzen, Tongeren, Oudenaarde, Deinze, Aarschot, Aat, Aarlen, Herentals, Izegem)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug