• Opkoper Mercedes Bestelwagens

    We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
  • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

    Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Bobcat verkopen aan opkoper

Verkoop uw bestelwagen!

Voor uw oude Bobcat machine een nieuw thuis

Graafwerkzaamheden, daar is uw oude Bobcat jarenlang goed voor geweest. Misschien is het tijd om de Bobcat naar de sloop te brengen en een nieuwe te kopen. Mogelijk gebruikt u uw Bobcat niet meer of wordt het onderhoud te duur.

U hoeft uw oude Bobcat machine zeker niet naar de sloop te brengen, een tweedehands Bobcat is vaak nog steeds van waarde. Laat uw Bobcat vandaag nog ophalen, wij betalen er snel een eerlijke prijs voor. Wij kopen oude machines op en realiseren snel een nieuw thuis voor uw Bobcat. Ook als uw Bobcat kapot is of lang stilstaat, wij betalen een eerlijke prijs voor uw Bobcat en halen hem snel op.

E. Alexandridis – Limburg S’avonds camionette op internet geplaatst en een uur later reactie van jullie. Een goed bod gekregen en een zeer vlotte en correcte afhandeling. Aangenaam om zaken met…

Een eerlijke prijs voor uw machine

In veel schuren en achtertuinen worden oude werktuigen bewaard. Vaak wordt er niets met deze werktuigen gedaan en wordt de waarde een machine als nihil in de boeken gezet. In veel gevallen blijkt een Bobcat echter nog van waarde te zien! Zeker in Oost-Europese landen en in Afrika zijn er nog veel bedrijven blij mee te maken. Een kleine reparatie of de vervanging van essentiële onderdelen maakt het mogelijk uw Bobcat een tweede kans te geven. Wij taxeren uw oude Bobcat graag en brengen snel een eerlijk bod uit.

Wij hebben interesse in:

  • Graafmachines
  • Wielladers
  • Rupsladers
  • Telescopische laders
Export machines opkopersBobcat graafmachine opkoperbobcat machine verkopen
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

U hoeft uw Bobcat niet op te poetsen

U hoeft uw graafmachine niet te koop aan te bieden, wij nemen het verkoopproces volledig van u over. U hoeft uw Bobcat dan ook niet op te poetsen en u hoeft ook geen advertentie te schrijven. Wij hebben interesse in uw oude Bobcat! Bied u Bobcat direct te koop aan door ons inkoopformulier in te vullen of door direct contact met ons op te nemen.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Wij komen uw Bobcat ophalen

oude machine opkopersVoor oude machines betalen wij graag een passende prijs, ondanks dat wij waarschijnlijk kosten kwijt zijn aan het herstellen van schade. Wij kunnen uw oude Bobcat eenvoudig op waarde beoordelen. Als u ons belt of e-mailt kunnen wij samen de staat van uw oude Bobcat bespreken en tot taxatie komen. Worden we het eens over de waarde van uw Bobcat? Dan kunnen wij uw Bobcat direct ophalen en een passende prijs betalen.

Onze specialisatie: oude machines opkopen

Onze specialisatie is het opkopen van gebruikte voertuigen en dan met name voertuigen uit de landbouw. We kunnen putten uit jarenlange ervaring, waardoor we een realistische kijk hebben op de waarde van voertuigen en machines.

Ook wanneer uw Bobcat nog nauwelijks iets waard lijkt, kunnen wij uw machine een tweede kans bieden. Neem direct contact met ons op om tot een vrijblijvende taxatie te komen. Het bedrag dat wij u bieden is het bedrag dat ook daadwerkelijk betaald wordt.

opkopers oude bobcat minigraverbobcat rupslader verkopen
Wij betalen eerst contant of per bank en nemen u Bobcat daarna pas mee. U kunt ons inkoopformulier invullen of direct contact met ons opnemen.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug