• Opkoper Mercedes Bestelwagens

    We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
  • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

    Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Oude heftruck heeft altijd nog waarde

Verkoop uw bestelwagen!

Een ijzersterke heftruck verricht veel werk. Vindt u de machine te oud of wordt het onderhoud te duur? Dan is verkopen vaak een interessante optie. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van oude heftrucks en andere voertuigen.

Als professionele opkoper van oude machines en voertuigen mogen wij er fier op zijn dat onze klanten onze service als uitstekend beoordelen. Wij realiseren dit door snel te taxeren, een bod uit te brengen, eerst te betalen en uw oude heftruck dan pas mee te nemen.

Wij kopen uw oude heftruck op en zorgen dat die elders weer een goed thuis krijgt. Ook al denkt u dat hij niet meer werkt en dus niets waard is, wij weten wel beter en kunnen oude heftrucks die al opgegeven zijn nog repareren. Doordat wij de waarde van uw oude heftruck inzien kunnen wij altijd een eerlijk bod doen.

H. Vanhollebeke – Wommelgem Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn graafmachine af gekomen zonder moeilijk gedoe.

Inkopen, verkopen en gereedmaken voor export

heftruck opkopers export

Mag uw oude heftruck de weg niet meer op? Dan bedenkt u misschien hoe u die zware machine naar de sloop moet brengen. Op dat moment kunt u overwegen uw machine te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de waarde van oude machines en brengen snel een eerlijk bod uit.

Als u ons belt, komen wij naar u toe, betalen wij u en nemen uw heftruck direct mee. Binnen ons internationale netwerk zoeken wij naar een nieuw thuis voor uw heftruck. Wij kopen uw oude heftruck in de meeste gevallen op voor de export naar Oost-Europa.

Wij betalen een eerlijke prijs

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw oude heftruck zelf te koop te zetten via het internet. Dan gaat u eerst goed poetsen, maakt u foto’s en zoekt u een website om uw heftruck te koop te zetten. Maar weet u dat u dan lang bezig bent en dat u bij sommige websites moet betalen om zoiets als een heftruck te verkopen?

Allemaal teveel gedoe en rompslomp, daarbij is er nog steeds geen zekerheid of u uw heftruck kunt verkopen. Wij doen dat veel efficiënter! U hoeft dit allemaal niet te doen, een foto maken mag wel. Zo krijgen wij een indruk van uw aanbieding en kunnen wij direct taxeren om vervolgens een bod te doen.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Laat uw heftruck niet wegroesten

Als u denkt dat uw heftruck teveel mankementen vertoont om verkocht te worden, dan kunt u er goed naast zitten. Wij hebben jarenlange ervaring en weten dat oude heftrucks, ook al staan ze lang stil, nog best iets waard zijn.

Wij kopen oude machines op en weten precies hoeveel uw machine waard is. Neem direct contact met ons op en bied uw heftruck te koop aan. Wij maken graag een afspraak om uw heftruck op waarde te beoordelen en er een eerlijk bedrag voor te bieden.

Oude heftrucks een nieuw bestaan geven

Wilt u uw oude heftruck een nieuw bestaan geven? Ook oude heftrucks met schade of defecten kunnen wij van u kopen. Wij kunnen de ene machine soms met de ander matchen en maken op deze manier een nieuwe heftruck die nog lang werkzaamheden kan verrichten.

Wilt u uw heftruck direct laten taxeren? Neem dan contact met ons op. Eerst taxeren wij uw oude heftruck en vervolgens brengen wij een vrijblijvend bod uit. Wij hebben interesse in…
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug