• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Koelwagen verkopen aan opkopers

Gratis Taxatie

Wilt u een koelwagen verkopen? Bent u benieuwd naar de huidige waarde van het voertuig? Aankoopbestelwagens.be heeft ruim 15 jaar ervaring in het taxeren en opkopen van koelwagens. Wij kunnen u dus precies vertellen wat de vriesauto nog waard is.
Verkoopt u de koelwagen aan ons? Dan profiteert u altijd van:

 • Een gratis en vrijblijvende taxatie.
 • Betaling vooraf. Cash of per bank.
 • Gratis ophaalservice in België en Nederland.
 • Gegarandeerd een positieve ervaring!

Wilt u een vriesauto verkopen voor een hoog bedrag? Heeft u het liefst deze week al opkopers van koelwagens voor de deur staan? Laat dan vandaag nog wat van u horen.

Tom Kan – Hasselt Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken.Een tevreden klant. Mvg, Tom Kan

Koelwagen verkopen; zo werkt het

U denkt misschien dat het verkopen van uw koelwagen niet zo eenvoudig is. Dat is inderdaad het geval wanneer u de auto zelf probeert te verkopen. Bij aankoopbestelwagens.be werkt het gelukkig een stuk eenvoudiger. U bent namelijk al in de volgende 4 stappen van het voertuig af.

 1. U vult hierboven op de website alle gegevens over de koelwagen in. Wij gaan de wagen dan gratis op afstand taxeren.
 2. We nemen contact met u op en we doen een bod op de koelwagen. U bepaalt dan zelf of u akkoord gaat met dat bod.
 3. Is het bod hoog genoeg? Dan betalen we direct het bedrag en spreken we een tijd af om de vriesauto op te halen. Het is ook mogelijk om contant geld te ontvangen bij het ophalen van de wagen.
 4. We halen gratis de koelwagen voor de deur op. We nemen het benodigde papierwerk door en we takelen de wagen op. U hoeft daarna niets meer te doen.
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux

De waarde van een gebruikte koelwagen

koelauto verkopenHet vaststellen van de waarde is bij een koelwagen redelijk eenvoudig. Eerst wordt er gekeken naar het functioneren van het voertuig zelf, net zoals bij een normale auto. Vervolgens is het koelgedeelte van belang. Werkt de vriesauto nog zoals het hoort, of moeten er reparaties gedaan worden? Daarbij speelt ook de leeftijd en het aantal gereden kilometers een rol bij het bepalen van de waarde.

Voor veel particulieren en transportbedrijven is het inschatten van de waarde van een tweedehands koelwagen niet eenvoudig. Er zijn te veel onderdelen waarop de waarde kan verminderen, zodat hun bod vaak ver onder de echte waarde zit. Aankoopbestelwagens.be heeft ruim 15 jaar ervaring in het opkopen van vriesauto’s. Wij weten daarom precies welk bedrag wél eerlijk is. Laat ons dus gerust geheel vrijblijvend de waarde van uw wagen bepalen.

Wat voor koelwagen kan ik verkopen?

Koelwagens zijn er in alle soorten en maten. Voor grootverbruikers zoals supermarkten, maar ook voor consumenten en kleine ondernemingen. Onze interesse gaat vooral uit naar koelwagens met een bouwjaar vanaf 2007. Die kunnen namelijk nog eenvoudig een tweede leven krijgen, waardoor u een hoger bod van ons ontvangt.

We zijn verder geïnteresseerd in vrijwel alle koelwagens. Heeft u een koelwagen van het merk Mercedes-Benz Vito, Sprinter, Iveco, Fiat, Peugeot, Renault, Volkswagen, Citroën en Opel? In dat geval kopen wij graag de koelwagen van u over.

Als opkopers van bestelwagens zoeken we uiteraard naar alle typen koelwagens. Dichte bestelwagens, maar ook bakwagens met een laadvermogen van max. 3,5 tot 7,5 ton verkoopt u heel eenvoudig aan ons.

Waar kunt u de koelwagen verkopen?

Zoekt u een opkoper waar u eenvoudig en snel een gebruikte Frigo bestelbus kunt verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij komen namelijk overal in België en Nederland gratis de koelwagen ophalen. Afhankelijk van uw locatie, zijn we soms al binnen 24 uur ter plaatse om de vriesauto mee te nemen. In België komen we vaak in plekken zoals Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. In Nederland ziet u ons regelmatig in Noord-Brabant, Limburg en Zuid-Holland.

Door onze vlotte en eerlijke service hoeft u zelfs geen vrije dag op te nemen. We komen namelijk alleen langs wanneer het u uitkomt. En omdat u voor geen enkele service hoeft bij te betalen, krijgt u achteraf ook geen nare verrassingen.

Koelwagen voor export verkopen

In België en Nederland worden hoge eisen gesteld aan het vervoer van koude producten. Ook leggen de wagens vaak grote afstanden af voor diverse bedrijven. Na verloop van tijd begint de wagen mankementen te vertonen, of raken er zelfs onderdelen stuk.

Op dat moment is de vriesauto in België of Nederland nog maar een kleine prijs waard. In het buitenland zijn deze koelwagens echter nog wel veel geld waard. In warme landen zoals Griekenland, Spanje, Portugal en Polen wordt namelijk graag rondgereden met Belgische of Nederlandse koelwagens. Wij danken dit soort wagens na enkele jaren af omdat ze onbetrouwbaar beginnen te worden. In dit soort export gebieden brengen ze na een goedkope opknapbeurt nog gewoon een paar jaar lang de koude en bevroren producten naar supermarkten en consumenten.

Rijdt u rond met een verouderde koelwagen? Wilt u deze week nog geld ontvangen om een nieuwe investering te doen? Laat het ons vandaag nog weten.

Vul het formulier hierboven in met alle gegevens over de koelwagen, en wij nemen direct contact op. Wilt u ons eerst iets vragen? Bel naar +32 (0) 497-852-557 (BE) of +31 (0) 631-993-048 (NL) of mail ons op info@aankoopbestelwagens.be.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug