• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Vrachtwagen verkopen in België en Nederland

Gratis Taxatie

Wilt u een vrachtwagen verkopen? Ons bedrijf heeft ruim 15 jaar ervaring als opkoper van vrachtwagens. Wij kunnen daardoor snel en heel specifiek de waarde bepalen. Zo weet u vaak al binnen één dag wat de vrachtwagen waard is en ontvangt u dezelfde week nog het geld. Zo hoeft u op geen enkel moment de werkzaamheden stil te leggen.

Aankoopbestelwagens.be biedt u altijd de volgende voordelen:

 • Gratis en geheel vrijblijvende taxatie.
 • Betaling vooraf. Contant of per bank.
 • Gratis ophaalservice in België & Nederland.
 • Geen verborgen kosten achteraf.

Heeft u een oude of onbetrouwbare vrachtwagen voor de deur staan? Als opkopers van vrachtwagens helpen wij u vandaag nog van de vrachtauto af.

E. Alexandridis – Limburg S’avonds camionette op internet geplaatst en een uur later reactie van jullie. Een goed bod gekregen en een zeer vlotte en correcte afhandeling. Aangenaam om zaken met jullie te doen.Zal jullie zeker aanbevelen. Een tevreden klant

Hoe verloopt het verkoopproces?

oude vrachtwagen opkopersEen vrachtwagen is een groot voertuig waarvan de verkoop niet altijd eenvoudig is. Er komen verschillende mensen kijken, die steeds iets op te merken hebben of lastige vragen stellen. Andere kopers komen kijken en bieden toch ineens een laag bedrag voor de wagen. Wij kopen uw vrachtwagen gelukkig wel op in een snel en eenvoudig proces. In slechts 4 stappen bent u al van de vrachtwagen af.

 1. U stuurt ons alle informatie over de vrachtwagen. Wij gaan dan een deskundige en gratis taxatie op afstand doen.
 2. We bellen u op met een bod op de vrachtwagen. U bepaalt zelf of dat bod hoog genoeg is.
 3. Wanneer u akkoord gaat, storten we direct geld op uw rekening. Ook maken we een afspraak om de vrachtwagen op te komen halen. Als u contant geld wilt, nemen we dat mee bij het ophalen.
 4. We halen de vrachtwagen op het afgesproken tijdstip voor de deur op. We lopen alle formulieren door en assisteren u bij het invullen. Wij nemen daarna de vrachtwagen mee.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wat is mijn vrachtwagen waard?

vrachtwagens opkopersVrachtwagens zijn voertuigen die zwaar worden belast. Het zijn immers geen plezier voertuigen zoals auto’s. Na jaren hard werken beginnen bepaalde onderdelen het zwaar te krijgen. Maar niet iedere vrachtwagen heeft eenzelfde leven gehad. Sommige vrachtwagens zijn altijd onderweg en doorkruisen meerdere landen met bergen. Andere vrachtwagens blijven juist alleen in Nederland.

Wanneer u de vrachtwagen verkoopt, zijn veel potentiële kopers geïnteresseerd in de geschiedenis van de vrachtwagen. Zeker als het gaat om een ouder model. Aankoopbestelwagens.be doet gelukkig niet zo moeilijk.

In plaats van moeilijke vragen te stellen, kijken wij alleen naar de eigenschappen en kenmerken van de vrachtwagen. Het bouwjaar, aantal kilometers, soort vrachtwagen en andere makkelijk meetbare punten. Daarna laten wij een deskundig team aan taxateurs kijken naar de gegevens.

We kunnen dus vrij snel zeggen wat wij bieden voor de vrachtwagen. Vaak heeft u al binnen één dag een bod. Stop dus vooral met het zoeken naar geschatte bedragen voor vrachtwagens van een bepaald bouwjaar. Wij doen een gratis taxatie, die geheel vrijblijvend is. Zo weet u zeker dat u de vrachtwagen verkoopt voor een goede prijs.

Deze vrachtwagens koopt aankoopbestelwagend.be

Aankoopbestelwagens weet voor vrijwel alle vrachtwagens een nieuwe bestemming te vinden. U kunt dus zelfs uw oude vrachtwagen verkopen, met een bouwjaar vanaf 1995. Hoewel het voor ons niet uitmaakt dat de vrachtwagen beschadigd is of kleine defecten heeft, moet de wagen nog wel kunnen rijden. Wij kopen dus geen vrachtwagens die het helemaal niet meer doen.

Het merk van de vrachtwagen maakt voor ons ook niet uit. U kunt bij ons terecht met vrachtwagens van de volgende merken:

 • MAN
 • DAF
 • Mercedes-Benz
 • Renault
 • Iveco
 • Volvo
 • Scania

Rijdt u in een vrachtwagen van één van deze merken, neem dan gerust contact op. Wij hebben namelijk ervaring met het taxeren en opkopen van al deze merken.

Waar kan ik mijn vrachtwagen verkopen?

export opkoper vrachtwagensAankoopbestelwagens.be komt regelmatig in alle uithoeken van België en Nederland. Wij komen dus ook altijd gratis de vrachtauto ophalen, waar die ook geparkeerd staat. We komen regelmatig vrachtwagens opkopen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Maar ook andere Nederlandse en Belgische provincies zijn geen enkel probleem voor ons.

Uiteraard is onze ophaalservice volledig gratis in beide landen. U hoeft dus nooit extra te betalen voor het transport. Dat scheelt ook weer flink in uw kosten.

Export van vrachtwagen

Aankoopbestelwagens.be heeft de afgelopen 15 jaar niet stilgezeten. In België, Nederland, Griekenland, Oost-Europa en Afrika hebben wij enorm veel connecties gecreëerd. Verkoopt u ons de vrachtauto, dan bepalen wij de beste bestemming voor de wagen. Sommige vrachtwagens zijn namelijk veel meer waard in het buitenland. Zelfs als ze voor uw begrippen al veel te veel kilometers gemaakt hebben.

Daarom is aankoopbestelwagens.be dus ook actief als opkoper van oude vrachtwagens. Die krijgen na een reparatiebeurt nog gewoon een tweede leven in een ander land. Omdat de vrachtwagen in die landen nog erg gewild is, kunnen wij u dus ook een hoger bod doen.

Aankoopbestelwagens.be als opkoper vrachtwagens

Bij aankoopbestelwagens.be zijn we gespecialiseerd in het opkopen van vrachtwagens. Maar dat is niet het enige wat wij doen. U kunt ons bijvoorbeeld ook een minikraan verkopen. Bent u de eigenaar van een groot bedrijf en zijn er meerdere machines en voertuigen aan vervanging toe? Dan kunt u die ook prima aan ons verkopen. Daarnaast kunt u ons bijvoorbeeld ook een koelwagen verkopen. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u naast een vrachtwagen ook andere voertuigen wilt verkopen.

Rijdt uw vrachtwagen niet meer zo lekker? Bent u toe aan een nieuw en betrouwbaar transportvoertuig? Wij helpen vandaag nog bij het vinden van een oplossing. Vul hierboven het contactformulier in met alle gegevens over de vrachtwagen. Vragen? Bel +32 (0) 497-852-557 of +31 (0) 631-993-048. Ons mailadres is: info@aankoopbestelwagens.be.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug