• Bestelwagens voor export gevraagd

    Wilt u uw bestelwagen voor export verkopen? Als inkoper van bestelwagens zoeken wij continu naar gebruikte bestelwagens voor de export. Deze bestelwagens… Meer
  • Opkoper Mercedes Bestelwagens

    We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
  • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

    Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Vrachtwagen verkopen aan opkoper

Verkoop uw bestelwagen!

Opkoper van oude vrachtwagens

Uw vrachtwagen heeft langdurig zwaar werk verricht, maar er komt een dag dat het onderhoud te duur wordt of een moment waarop u om andere redenen aan een nieuwe vrachtwagen toe bent. U weet dan waarschijnlijk niet zo goed waar u met uw vrachtwagen terecht kunt. De waarde van oude vrachtwagens wordt vaak onderschat.

Aankoopbestelwagens.be helpt u graag een eerlijke prijs voor uw oude vrachtwagen te krijgen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het opkopen van oude vrachtwagens en betalen er altijd een eerlijke prijs voor.

Tom Kan – Hasselt Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten…

Oude trucks zijn vaak nog geld waard

In ons land mogen oude vrachtwagens en andere voertuigen niet zomaar de weg op of werk verrichten. Een vrachtwagen moet aan strenge eisen en wetten voldoen. Vaak wordt het onderhoud hierdoor erg duur en is het kopen van een nieuwe vrachtwagen logischer. Gelukkig hebben wij een manier gevonden om uw oude truck een nieuwe bestemming te geven.

vrachtwagens opkoperscamion opkopersoude vrachtwagen opkopers

Wij hebben een breed internationaal netwerk waar trucks en andere voertuigen te koop worden aangeboden. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij onze trucks en andere voertuigen repareren en elders een tweede kans geven. Dat stelt ons instaat een eerlijke prijs voor uw oude truck te betalen.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Wij betalen de waarde van uw vrachtwagen

Als u uw vrachtwagen online te aanbiedt is het vaak lastig om betrouwbare kopers te vinden. U moet dan eerst flink poetsen, daarna mooie foto’s maken en vervolgens uw advertentie online plaatsen. Als u geluk heeft bent u daar een aantal uur mee bezig, waarschijnlijk veel langer.

Dat hoeft allemaal niet, als u contact met ons opneemt kunnen wij het verkoopproces volledig van uw overnemen. Ook als er schade is, wij doen daar niet moeilijk over. Wij kopen uw oude truck direct in en betalen de waarde van uw truck op basis van onze deskundige taxatie. Wij hebben interesse in…

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

U hoeft niet te poetsen, wij halen de vrachtwagen op zoals die is

De waarde van gebruikte voertuigen wordt vaak te laag ingeschat. In veel andere gebieden zijn oude trucks nog te gebruiken en daardoor zijn oude trucks vaak meer waard dan gedacht wordt. Als uw vrachtwagen niet meer werkt, dan betekent dat nog niet dat deze elders niet bruikbaar is.

U kunt de vrachtwagen laten zoals deze is, wij kunnen ook een eerlijk bod uitbrengen wanneer er schade is of als er defecten zijn. Wanneer u ons vrijblijvende bod accepteert komen wij uw oude truck direct bij u ophalen. Wij betalen eerst contant of per bank en nemen uw oude truck vervolgens mee.

Uw oude truck is meer waard in Oost-Europa en Afrika

De waarde van gebruikte vrachtwagens wordt nogal eens onderschat. Ook al doet uw truck het niet meer zoals deze heeft gedaan, uw truck is zeer waarschijnlijk nog van waarde. Veel trucks vinden een nieuw leven in het buitenland, denk aan Oost-Europa of Afrika.

export opkoper vrachtwagensexport opkoper camion

Daarom kopen wij graag uw oude truck op om hen vervolgens voor de export gereed te maken. Door ons uitgekiende verkoopproces kunnen wij een uitstekende prijs voor uw oude truck betalen. Bied uw oude truck direct te koop en ontvang een eerlijk bod op basis van onze taxatie.

Wij halen uw truck op iedere locatie in België, Nederland en Luxemburg op en betalen direct contant of per bank.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug