• Opkoper Mercedes Bestelwagens

    We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
  • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

    Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Graafmachine, graafkraan of grondverzet? Wij kopen alles!

Verkoop uw bestelwagen!

Laat uw oude grondverzet niet wegroesten

Heeft u uw oude grondverzet nog in de schuur staan? Dan weet u waarschijnlijk niet dat deze graafmachine nog steeds geld waard is.

U bent niet de enige, want door veel mensen wordt de waarde van een oude landbouwmachine onderschat. In de tussentijd staat uw landbouwmachine in de schuur weg te roesten en neemt de waarde af. Niet doen!

Bel ons alstublieft en laat ons uw oude grondverzet ophalen. Wij beloven er een eerlijke prijs voor te bieden en nemen uw grondverzet vervolgens mee om er iemand anders blij mee te maken.

Tom Kan – Hasselt Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van…

Wij kopen uw graafmachine op voor de export

Heeft u een oude machine die weg staat te roesten? Dan is dat natuurlijk heel erg zonde. In het buitenland weten ze vaak nog wel raad met uw oude graafkraan. Vaak gaan wij eerst over tot reparatie en bieden wij uw graafmachine daarna te koop aan. Wij doen dit graag en maken vervolgens iemand anders met uw graafmachine blij.

Ten eerste zullen wij uw grondverzet ophalen, met u afrekenen en vervolgens maken wij afspraken in ons netwerk om uw graafmachine voor de export door te verkopen. Waarheen? Dat weten wij vooraf niet. De meeste graafmachines worden in Oost-Europa verkocht.

export opkoper landbouwmachinesgraafmachine verkopen
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Afspraak is afspraak

Onze klanten maken kenbaar dat zij onze service heel erg op prijs stellen. Daar zijn wij natuurlijk blij mee, want dat betekent dat wij ons werk goed doen. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We zijn dan ook recht door zee en rekenen bij het verkopen van uw machine geen verborgen kosten.

We komen langs en rekenen meteen met u af, precies het bedrag dat met u afgesproken is. Wij betalen contant of per bank. Belangrijkst voor ons is dat u met een tevreden gevoel afstand van uw grondverzet kunt doen.

U hoeft niet te poetsen, wij nemen uw grondverzet vuil mee

Een oude graafkraan heeft meestal heel wat werk verricht. U zult er dan ook veel uren mee hebben doorgebracht. Als er losse onderdelen zijn waarvan u denkt dat die niets meer waard zijn, dan vragen wij u om deze gewoon te laten zitten. Wij kopen uw grondverzet graag zoals deze is en het liefst zo compleet mogelijk. U hoeft de machine dus ook niet te poetsen en u hoeft kapotte onderdelen niet te vervangen. Laat ons direct weten welke machine u in de aanbieding heeft. Wij hebben interesse in…

Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux

Laat ons het werk voor u doen

U denkt er misschien aan om zelf een grondverzet via het internet te koop aan te bieden. Maar wie wil er nu een oude graafmachine hebben? Men vindt het vaak lastig om de juiste verkoopkanalen te vinden. Wij nemen dit lastige proces graag van u over.

Bel ons op, dan maken wij direct een afspraak met u. Op basis van onze taxatie doen wij een eerlijk bod, na akkoord nemen wij uw graafmachine of grondverzet mee.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug