• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkoper Mercedes Bestelwagens

Verkoop uw bestelwagen!

We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto’s, pick-ups en bakwagens:

 • Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013)
 • Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m 2013)
 • Mercedes Viano (vanaf 2004 t/m 2013)
 • Mercedes Vario (vanaf 1996-2013)

Stuk voor stuk zijn deze bestelwagens gewild op de tweedehands markt en kunnen wij deze daardoor voor een hogere prijs inkopen dan u mogelijk verwacht.

Tom Kan – Hasselt Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf…

Wilt u uw Mercedes bestelwagen verkopen?

Dan bent u op deze pagina op de juiste plaats. Wij kopen bussen, taxi’s en bestelwagens van Mercedes in! Het maakt niet uit wanneer u een defecte of kapotte Mercedes heeft, wij bieden u altijd een eerlijk bedrag. Het maakt ook niet uit als u uw Mercedes voor lichte vracht of personenvervoer heeft gebruikt, wij kopen alle varianten in.

Opkoper Mercedes BestelwagensOpkoper Mercedes BestelwagensOpkoper Mercedes Bestelwagens

Verschillende modellen Mercedes bestelwagens

In principe kunnen wij alle tweedehands Mercedes bestelwagens van u overnemen. Denk aan de Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, Mercedes Viano en Mercedes Vario. Stuk voor stuk zijn deze bestelwagens gewild op de tweedehands markt en kunnen wij deze daardoor voor een hogere prijs inkopen dan u mogelijk verwacht.

Heeft u een Mercedes bestelwagen met schade of defecten? Ook dan kunt u uw Mercedes aan ons aanbieden. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het repareren van Mercedes bestelwagens kunnen wij deze repareren en er een nieuwe eigenaar mee verblijden.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Voordelen Aankoop Bestelwagens

Als opkoper van Mercedes bestelwagens is het ons gelukt om een aantal handige voordelen waar te maken. Zo kunnen wij vrijwel direct een bod op uw Mercedes doen als u deze aan ons aanbiedt. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kunnen wij u direct betalen en uw bestelwagen ophalen. Onze ervaren taxateurs kunnen op afstand namelijk de waarde van uw Mercedes bestelwagen bepalen.

Aankoop Bestelwagens kan uw bestelwagen overal in België ophalen (opkoper bestelwagens België en Nederland). U hoeft uw bestelwagen daarom niet meer bij een inkoper af te leveren en kunt rustig afwachten. Een ander groot voordeel: Aankoop Bestelwagens betaalt het bedrag dat op uw bestelwagen geboden wordt. Wij rekenen geen kosten voor de taxatie, administratie of het transport. Zeer prettig wanneer u graag weet waar u aan toe bent!

Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux

Inkoopproces: opkoper Mercedes bestelwagens

Het inkoopproces van Aankoop Bestelwagens is op een zeer efficiënte manier ingericht. U kunt uw Mercedes bestelwagen verkopen door de volgende stappen te volgen:

 • Allereerst biedt u uw Mercedes bestelwagen aan ons te koop aan. Belangrijk is dat u de belangrijkste gegevens van uw bestelwagen met ons deelt. Wij willen weten welk type Mercedes u heeft of er schade is en ook zaken als de kilometerstand zijn belangrijk.
 • Op basis van al deze gegevens kunnen wij uw Mercedes taxeren en wordt er een bod uitgebracht.
 • U krijgt de tijd om over dit bod na te denken of u kunt direct reageren en een afspraak maken.
 • Wanneer u akkoord gaat kunnen wij direct contant of per bank betalen. Vervolgens maken wij een afspraak om uw Mercedes bestelwagen op te halen.
Vult u het inkoopformulier liever niet in? Bereik ons dan per e-mail of telefonisch via info@aankoopbestelwagens.be of +32 (0) 497-852-557. Wij staan iedere dag voor u klaar om brandende vragen te beantwoorden.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug