• Opkoper Mercedes Bestelwagens

    We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
  • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

    Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

Verkoop uw bestelwagen!

Opkoper bestelwagens België nodig?

Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U zoekt een partij die voldoende voor uw bestelwagen betaalt en een partij die betrouwbaar is. U kunt uw bestelwagens bij een autodealer aanbieden, bij een plaatselijke handelaar op bij een professionele partij.

Omdat Aankoop Bestelwagens gespecialiseerd is in het opkopen van bestelwagens laten wij graag zien hoe dit werkt. Daarnaast laten wij de voordelen van ons inkoopproces zien en welke stappen u doorloopt voor uw bestelwagen verkocht wordt.

E. Alexandridis – Limburg S’avonds camionette op internet geplaatst en een uur later reactie van jullie. Een goed bod gekregen en een zeer vlotte en correcte afhandeling. Aangenaam om zaken met…

Opel Vivaro of Renault Trafic aanbieden

De Opel Vivaro en Renault Trafic zijn betrouwbare bestelwagens die wij graag inkopen. Heeft u een ander type bestelwagen? Dan kunt u daar gelukkig ook bij ons voor terecht. Als inkoper van bestelwagens zijn wij breed georiënteerd en kunnen wij in principe alles van u overnemen.

Heeft u een bestelwagen met schade, defecten of een hoge kilometerstand? Dan adviseren wij nadrukkelijk ons inkoopformulier in te vullen. Met name in dit soort gevallen kunt u bij Aankoop Bestelwagens een veel beter bedrag voor uw bestelwagen ontvangen dan bij een dealer of uw plaatselijke opkoper.

Inkoop Opel Vivaro en Renault TraficInkoop Opel Vivaro en Renault TraficInkoop Opel Vivaro en Renault Trafic

Inkoopproces Opel Vivaro, Renault Trafic of andere bestelwagen

Bij Aankoop Bestelwagens hebben wij ons inkoopproces zo betrouwbaar en duidelijk mogelijk gemaakt. Ons inkoopproces start met het invullen van een inkoopformulier. U kunt dit inkoopformulier op deze pagina vinden en direct invullen. Door middel van dit inkoopformulier worden de belangrijkste gegevens van uw bestelwagen opgevraagd. Zo vragen wij om het merk, type, de kilometerstand en staat van uw auto.

Op basis van de belangrijkste gegevens kunnen wij uw wagen direct taxeren. U ontvangt een bod op uw bestelwagen en vervolgens beslist u of u uw bestelwagen verkoopt. Na uw akkoord maken we direct een afspraak om uw bestelwagen op te halen. Wij halen uw bestelwagen overal in België op en betalen direct contant op per bank!

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Voordelen Aankoop Bestelwagens

Aankoop Bestelwagens is onderdeel van East European Provider B.V. en al meer dan 15 jaar actief. Door onze lange ervaring zijn wij een betrouwbare opkoper met een uiterst efficiënt inkoopproces. Zo ontvangt u vaak dezelfde dag al een passend bod en kunnen wij uw bestelwagen desgewenst direct betalen.

U hoeft uw bestelwagen niet bij ons te brengen, wij halen bestelwagens overal in België op. Zo hoeft u geen vrije dag op te nemen en kunt u rustig afwachten! Tot slot nemen wij al het papierwerk van u over en heeft u geen omkijken meer naar de verkoop van uw bestelwagen.

Wanneer u uw Opel Vivaro, Renault Trafic of andere bestelwagen aan ons aanbiedt vragen wij u ons inkoopformulier in te vullen. Wilt u liever telefonisch of per e-mail met ons in contact komen? Dan is dat ook mogelijk! Bereik ons via info@aankoopbestelwagens.be of +32 (0) 497-852-557.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug