• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Grondverzetmachine opkopers regio Antwerpen

Gratis Taxatie

Zoekt u grondverzetmachines opkopers in provincie Antwerpen? Aankoopbestelwagens.be heeft ruim 15 jaar ervaring als gespecialiseerde opkoper van voertuigen en machines. Wij betalen altijd een hoog bedrag, zelfs als het voertuig problemen of defecten heeft.

Benieuwd waarom honderden particulieren en bedrijven voor ons kiezen?

 • We doen altijd een gratis en vrijblijvende taxatie.
 • Geld wordt altijd vooraf betaald. Cash of per bank.
 • We halen uw voertuig of machine gratis voor de deur op.
 • De verkoop is binnen één dag geregeld.

Wilt u een minigraver of minikraan verkopen in Antwerpen? Heeft u een andere grondverzetmachine of een voertuig dat u wilt vervangen? Laat ons vandaag nog een hoog bod uitbrengen.

H. Vanhollebeke – Wommelgem Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn graafmachine af gekomen zonder moeilijk gedoe.

Hoe kan ik een voertuig of grondmachine verkopen in Antwerpen?

minikraan verkopenEen gebruikte machine of een voertuig die u niet meer gebruikt, kost in veel gevallen geld. Maar het verkopen ervan kost vaak meer tijd dan u heeft. Gelukkig is er een manier om binnen 24 uur van uw machines of voertuigen af te komen, zonder geld te verliezen. Aan de hand van de volgende vier eenvoudige stappen verkoopt u ons al een voertuig of machine.

 1. U vult het formulier op deze pagina volledig in. Met de informatie die u verstrekt doen wij een gratis en vrijblijvende taxatie. Afhankelijk van de machine die u wilt verkopen, hebben wij wellicht nog één of twee vragen die we willen stellen. Dat hoort u dan direct.
 2. We komen bij u terug en vertellen wat uw voertuig of machine nog waard is voor ons. U bepaalt dan zelf of u de verkoop door wilt laten gaan.
 3. Gaat u akkoord met ons bod? Dan zorgen we ervoor dat het bedrag op uw rekening staat voordat wij langskomen om het voertuig op te halen. Uiteraard is een contante betaling tijdens het ophalen ook mogelijk. Als laatste vertelt u ons een tijdstip waarop wij de machine kunnen ophalen.
 4. We komen op het afgesproken tijdstip langs. We assisteren u bij het invullen van alle papieren, zodat we binnen enkele minuten klaar zijn. Vervolgens hoeft u niets meer te doen.
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Makkelijk Zonder gedoe
Professioneel Geen tussenpersonen

Wat voor machines en voertuigen kopen wij?

opkopers machineAankoopbestelwagens.be is een professionele opkoper van gebruikte voertuigen in Antwerpen. Wij specialiseren ons in diverse machines en voertuigen. Wilt u een tractor verkopen in de provincie Antwerpen? Of wilt u een graafmachine verkopen? Voor ons is dat geen enkel probleem. Andere voertuigen en grondverzetmachines die wij opkopen zijn shovels en minigravers/minikranen. Ook kopen wij voertuigen die bestemd zijn voor goederen- of personenvervoer, zoals een bus of taxibus.

In veel gevallen speelt de leeftijd van uw voertuig voor ons geen grote rol. Tractoren kopen wij zelfs op wanneer ze meer dan 20 jaar oud zijn. Laat ons dus gerust weten wat voor voertuig u wilt verkopen, zodat wij een bod doen waarmee u tevreden bent.

Veel voorkomende problemen

U bent net onderweg en plotseling begint de motor van uw voertuig vreemd te doen. Een storing of defect ontstaat altijd op het moment dat het minst goed uitkomt. Veel grote voertuigen en machines krijgen vroeg of laat te maken met een kapotte motor, distributieriem, of cilinder. Ook defecten aan de turbo, versnellingsbak of carrosserie komen vaak voor.

Maar is uw voertuig dan direct afgeschreven? Niet als het aan ons ligt. Een auto of machine is een gebruiksmiddel, dat zelfs met grotere defecten nog een bestemming kan krijgen. Of het nou in België, Nederland of een exportland is. Zoekt u een shovel opkoper, of wilt u een bus of taxibus verkopen? Wij hebben ruime ervaring met alle soorten voertuigen en machines. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar zijn wij actief?

Aankoopbestelwagens.be is actief in heel België. Toch zijn wij vooral te vinden in Antwerpen en de omringende steden. Wij kopen daar al meer dan 15 jaar verschillende soorten voertuigen en machines op. Steden waar wij regelmatig naartoe komen om een voertuig op te halen? Dat zijn onder andere Essen, Brasschaat, Schoten, Turnhout, Geel, Mol, Mechelen en Herentals.

Uiteraard is het geen enkel probleem wanneer u buiten deze regio’s woont. In heel België komen wij gratis uw voertuig voor de deur ophalen. Zo hoeft u niets anders te doen dan alleen een afspraak met ons in te plannen.

Heeft u een grondverzetmachine of een voertuig met defecten, of wilt u er gewoon graag vanaf? Aankoopbestelwagens.be kan u vandaag nog helpen aan een passende oplossing.

Vul het bovenstaande formulier volledig in en we nemen vaak dezelfde dag nog contact op met een bod. Wilt u ons eerst iets vragen? Bel naar +32 (0) 497-852-557 of +31 (0) 631-993-048 (NL) of mail ons op info@aankoopbestelwagens.be.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug