• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Tractor verkopen aan opkopers

Gratis Taxatie

Wilt u een tractor verkopen? Aankoopbestelwagens.be heeft ruim 15 jaar ervaring in het opkopen van landbouwvoertuigen. Wij exporteren uw voertuig en bieden daarom altijd een hoog bod voor de tractor.

Bij aankoopbestelwagens profiteert u ook altijd van:

 • Gratis taxatie. Ook als u de tractor niet aan ons verkoopt.
 • Betaling vooraf. Cash of per bank.
 • Gratis ophaalservice in België én Nederland.
 • Snelle en probleemloze verkoop gegarandeerd.

Wilt u een gebruikte tractor verkopen? Wilt u weten wat u krijgt bij de export van uw voertuig? Neem dan direct contact met ons op.

H. Vanhollebeke – Wommelgem Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn graafmachine af gekomen zonder moeilijk gedoe.

Tractor verkopen; zo werkt het

Een tractor is een grote machine en lastig om te vervoeren. Gelukkig hoeft u zich daar bij de verkoop helemaal geen zorgen over te maken. In slechts 4 stappen bent u al van de tractor af.

 1. U vult hierboven alle gegevens over de tractor in. Zo kunnen wij het werktuig op afstand taxeren.
 2. We nemen contact op met wat extra vragen, of we doen direct een bod. U bepaalt dan of dat bod hoog genoeg is.
 3. Bent u tevreden met het bod? Dan maken wij vrijwel direct het geld over op uw rekening. Ook regelen wij dat de tractor wordt opgehaald op een tijdstip dat u uitkomt. Uiteraard is een contante betaling ook mogelijk.
 4. We komen de tractor ophalen en nemen al het papierwerk door. Nadat alles officieel is overgedragen en we zeker weten dat u al het geld heeft, nemen wij de tractor mee.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod
tractor opkoperstractor verkopentraktor opkopers

Wat voor tractoren kopen wij op?

Tractoren worden al tientallen jaren gebruikt. En omdat de motoren lang meegaan, rijden er tegenwoordig nog steeds tractoren rond uit 1985 en eerder. Voor aankoopbestelwagens.be is dat geen enkel probleem. U kunt ons namelijk niet alleen een oude tractor verkopen, maar ook een oldtimer tractor verkopen.

Onze professionele taxateurs weten precies hoeveel een bepaald merk tractor waard is. Daardoor kunnen we altijd het hoogste bedrag bieden. Merken van tractoren die wij opkopen? Die ziet u in de tabel hieronder.

Tractormerken John Deere
Carraro Kioti
Case Kubota
Claas Massey
Deutz Ferguson
Fahr Mercedes-Benz
Fendt New Holland
Fiat Porsche
Ford Renault
JCB Steyr

Bij veel andere opkopers van tractoren speelt de leeftijd van een tractor een grote rol. Bij aankoopbestelwagens is dat niet het geval. Wij kopen vrijwel alle tractoren op, zolang ze niet volledig kapot zijn. Tractoren met een kapotte motor of pomp kosten veel geld om te repareren. Het bod wat wij u dan kunnen bieden, is veel te laag.

Wij richten ons daarom vooral op werkende tractoren, die kleine mankementen of missende onderdelen hebben. Die hoeft u dus voor de koop niet te vervangen. Wij zorgen daar namelijk gewoon zelf voor. Ook hoge draaiuren zijn geen enkel probleem.

Wanneer kunt u een tractor aan ons verkopen?

Er zijn een aantal redenen waarom u een tractor zou willen verkopen. Allereerst omdat u de tractor al tientallen jaren in het bezit hebt, en de koppeling of andere onderdelen beginnen te slijten. Of wellicht heeft u behoefte aan nieuw materiaal om oogsten te maximaliseren of om het land beter te kunnen bewerken.

Sommige van onze klanten hebben juist een stuk land met een boerderij erop gekocht, maar gebruiken de machines zelf niet. Ook dan bieden wij een eenvoudige manier om van de machines af te komen. Ook boeren die stoppen met de agrarische activiteiten komen regelmatig bij ons terecht om voor een goede prijs van de machines af te komen. Omdat wij een op maat gemaakte taxatie bieden, profiteert in al deze situaties van een zo hoog mogelijk bod.

Waar komen wij de tractor ophalen?

Als u een tractor verkoopt, heeft u geen mogelijkheid om hem over een grote afstand te vervoeren. Daarom maakt u bij ons altijd gebruik van een gratis ophaalservice. Dat betekent dat wij overal naartoe komen, in zowel Nederland als België. Plekken waar wij regelmatig landbouwvoertuigen opkopen? In België bijvoorbeeld in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. In Nederland komen wij regelmatig in Friesland, Groningen, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Onze ophaalservice is dus volledig gratis. Het bod wat u van ons ontvangt, is dus het bedrag dat u overhoudt na de verkoop van de tractor. Geen verborgen kosten, maar een transparante en eerlijke manier van zakendoen.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
opkopers minitractorenmini tractor prijsmini tractor voor export verkopen

Tractor voor export verkopen

Hoewel een gebruikte of oude tractor in Nederland vaak niet snel gekocht wordt, is dat in het buitenland anders. Vooral in landen zoals Polen, Roemenië en Slowakije worden dit soort machines graag gezien. Door de lage aanschafprijs en de lage reparatiekosten, is het mogelijk om de tractor zo nog een tweede leven te geven. Door gebruik te maken van export, ontvangt u dus ook een hoger bod. Lagere reparatiekosten zorgen natuurlijk voor een hogere prijs

Wilt u een (oude) tractor verkopen? Maakt u graag gebruik van een gratis taxatie om de waarde te bepalen? Laat ons dan vandaag nog helpen. Vul het formulier hierboven in met alle gegevens over de tractor, en wij nemen direct contact op. Wilt u ons eerst iets vragen? Bel naar +32 (0) 497-852-557 (BE) of +31 (0) 631-993-048 (NL) of mail ons op info@aankoopbestelwagens.be.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug