• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Gebruikte grondverzetmachine verkopen; België & Nederland

Gratis Taxatie

Wilt u een grondverzetmachine verkopen? Bij Aankoopbestelwagens hebben we ruim 15 jaar ervaring als grondverzetmachines inkopers. Verkoopt u de machine aan ons? Dan ontvangt u direct het geld en staan we al binnen enkele dagen voor de deur.

Aankoopbestelwagens.be biedt daarbij altijd de volgende services:

 • Gratis taxatie, geheel vrijblijvend.
 • Directe betaling. Contant of per bank.
 • Gratis ophaalservice in België & Nederland.
 • Geen bijkomende kosten. Alles in inclusief.

Wilt u de werkplaats opruimen? Of bent u toe aan een nieuwe en betrouwbare grondverzetmachine? Wij zorgen dat u binnen één week geld op de rekening heeft staan.

H. Vanhollebeke – Wommelgem Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn graafmachine af gekomen zonder moeilijk gedoe.

Hoe kunt u de grondverzetmachine verkopen?

graafmachine opkoperHet verkopen van een grondverzetmachine lijkt wellicht een hele klus. En dat is het misschien ook als u hem zelf probeert te verkopen. Het resultaat is dat u waarschijnlijk maanden moet wachten op een koper. Bij Aankoopbestelwagens.be gaat het gelukkig een stuk vlotter. Wij kopen de machine namelijk al binnen 24 uur over. Dat doen we aan de hand van 4 eenvoudige stappen:

 1. U stuurt ons alle informatie over de machine. Dat kan via het bovenstaande formulier. Wij gaan dan gratis en vrijblijvend de grondverzetmachine taxeren.
 2. Nadat onze experts naar de informatie hebben gekeken, nemen we contact op met een bod. U kunt dan zelf bepalen of u dat bod hoog genoeg vindt.
 3. Zodra u akkoord gaat, sturen wij direct het geld naar uw rekening. We kunnen het ook contant meenemen bij het ophalen van de machine. U kunt nu ook laten weten wanneer wij de machine kunnen ophalen.
 4. We halen de grondverzetmachine gratis voor de deur op. Wij helpen u met het invullen van de papieren. Daarna bent u direct van de machine af en hoeft u niets meer te doen.
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Makkelijk Zonder gedoe
Professioneel Geen tussenpersonen

Wat voor grondverzetmachines kopen wij op?

Ieder bedrijf heeft zijn eigen voorkeur voor een grondverzetmachine. Soms gaan opdrachten vooral om precisiewerk. Andere keren gaat het om het verplaatsen van duizenden kubieke meters aan grond. Omdat wij voor iedere grondverzetmachine een nieuwe bestemming weten te vinden, maakt voor ons het type niet uit. Wij kopen dus graag de volgende machines van u over:

 • Shovels
 • Bulldozers
 • Kippers
 • Scrapers
 • Graafmachines
 • Dump truck
 • Tractoren
Shovel Verkopen OnlineOpkopers Dump TruckOpkopers van Shovels

In principe kopen wij iedere oude grondverzetmachine van u over. De enige voorwaarde is dat de machine niet helemaal kapot moet zijn. Uiteraard zijn beschadigingen of kleine mankementen geen enkel probleem voor ons.

Hoeveel is een gebruikte grondverzetmachine waard?

grondverzetmachine prijs Machines die hard werk leveren, verliezen vaak een groot deel van hun waarde. Na enkele jaren iedere dag gebruikt te worden, beginnen ze mankementen te vertonen of gaan ze zelfs stuk. Het lastige bij grondverzetmachines is dat je niet alleen kunt kijken naar het aantal gereden kilometers.

Vooral het aantal draaiuren van de motor speelt dan een rol. Bij de verkoop worden daarom vaak ook moeilijk vragen gesteld. Hoelang en hoe vaak is de machine gebruikt? Wat voor soort opdrachten zijn er mee uitgevoerd? En zo zijn er nog wel meer vragen waar u niet op zit te wachten.

Bij aankoopbestelwagens.be houden we het graag zo eenvoudig mogelijk. We stellen geen moeilijke vragen, maar hebben alleen een aantal gegevens over de machine nodig. Met die informatie kunnen onze experts een goede taxatie doen. U hoeft de machine ook niet op te poetsen voordat u hem aan ons verkoopt.

Vraag ons gerust om een taxatie. Die is namelijk gratis en geheel vrijblijvend. Vaak weet u dan al binnen één dag wat uw gebruikte grondverzetmachine nog waard is.

Manieren om uw voertuig de verkopen

Er zijn diverse manieren om gebruikte grondverzetmachines te verkopen. Vaak wordt er gebruikgemaakt van een veiling. Op die veiling komen vervolgens diverse (landbouw)machines voorbij waar mensen op kunnen bieden. Helaas zijn er weinig geïnteresseerden in deze machines. Daardoor bieden er slechts een aantal mensen is het eindbod erg laag.

U verkoopt een grondverzetmachine dan bijna altijd met verlies. Kiest u ervoor om de veiling nog een keer plaats te laten vinden, dan betaalt u daar ook weer extra kosten voor.

Aankoopbestelwagens.be vindt dat die verkoop eenvoudiger kan. Wij bieden daarom binnen één dag al een goed bedrag voor uw grondverzetmachine. Ook krijgt u direct betaald. U hoeft dus niet weken te wachten op een bod en de betaling daarvan. Wij rekenen ook helemaal geen extra kosten, waardoor de verkoop van uw machine alleen daarom al een stuk voordeliger is.

Grondverzetmachine export opkoper

Grondverzetmachine export opkoperHoewel het exporteren van grote machines een hele grote klus lijkt, is dat voor ons juist niet zo. Wij hebben er namelijk ons hele bedrijf op ingericht. Na ruim 15 jaar zijn wij daarom ook de beste exporteur van grondverzetmachines geworden.

Aan de basis van dat succes, ligt ons uitgebreide netwerk. Wij weten precies in welke landen vraag is naar Nederlandse en Belgische grondverzetmachines. Uw machine komt waarschijnlijk terecht in exportlanden zoals Griekenland, Roemenië, Polen, Oekraïne, Servië en Litouwen.

Dit soort machines kunnen daar nog een tweede leven krijgen en jarenlang gebruikt worden voor diverse projecten. Dat betekent dat de waarde van uw machine een stuk hoger is dan in België of Nederland. Daar zouden de machines al snel afgedankt worden.

Aankoopbestelwagens.be; uw inkoper van voertuigen

In de afgelopen 15 jaar heeft aankoopbestelwagens.be zich gespecialiseerd in diverse voertuigen en machines. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook een minigraver verkopen. Bent u actief in de agrarische sector? In dat geval kunt u ons ook eenvoudig een tractor verkopen.

Voor al dit soort voertuigen hebben wij een eigen netwerk opgebouwd. Ieder voertuig of iedere machine zien wij als een unieke situatie. Daardoor weten wij voor uw apparaten altijd de hoogste prijs te bieden. Op die manier profiteert iedereen dus van de verkoop van machines en voertuigen aan aankoopbestelwagens.be.

Heeft u een grondverzetmachine die u wilt verkopen? In ons netwerk is op dit moment veel vraag naar uw machine. Neem daarom vandaag nog contact op en ontvang direct een hoog bod. Vul hierboven het contactformulier in met alle gegevens over de grondverzetmachine. Vragen? Bel +32 (0) 497-852-557 of +31 (0) 631-993-048. Ons mailadres is: info@aankoopbestelwagens.be.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug