• Opkoper Mercedes Bestelwagens

  We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
 • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

  Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkoper landbouwmachines in België en Nederland

Gratis Taxatie

Wilt u landbouwmachines verkopen en daar een eerlijke prijs voor ontvangen? Aankoopbestelwagens.be heeft ruim 15 jaar ervaring als opkoper van landbouwmachines. Daardoor schatten wij de huidige waarde heel precies in, zodat u geen geld verliest op de verkoop. Wilt u snel van de landbouwvoertuigen af? Wij zijn in staat om de koop al binnen 24 uur af te ronden.

De voordelen waar u van profiteert?

 • Gratis en vrijblijvende taxatie van uw landbouwvoertuig.
 • Directe betaling, zelfs nog voordat we het voertuig ophalen.
 • Gratis ophaalservice in heel België en Nederland.
 • Ongekend snelle service met alleen maar positieve ervaringen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare inkoper die zich specialiseert in de opkoop van gebruikte landbouwmachines? Neem vandaag nog contact op voor een bod.

H. Vanhollebeke – Wommelgem Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn graafmachine af gekomen zonder moeilijk gedoe.

Wat is de waarde van uw landbouwvoertuig?

De waarde van ieder voertuig wordt bepaald aan de hand van de huidige staat. Bij een landbouwmachine wordt de huidige staat vooral bepaald aan de hand van het aantal draaiuren van de motor en het bouwjaar van het voertuig. Voor veel andere opkopers zijn er ook nog andere punten van belang om de waarde van het voertuig te bepalen.

Aankoopbestelwagens.be doet gelukkig niet zo moeilijk bij het bepalen van de waarde van uw landbouwvoertuig. Tenzij de machine onherstelbaar beschadigd is, of er zoveel onderdelen missen dat het voertuig helemaal niet meer werkt, kopen wij hem zonder problemen over. Dat in tegenstelling tot de kritische klanten bij een veiling van landbouwmachines. Wanneer u snel en eenvoudig van uw landbouwmachine af wilt, kunt u daarom het beste samenwerken met een opkoper. Maar dat zijn niet de enige voertuigen die wij tegen een hoge prijs opkopen. Als grondverzetmachines opkopers, kunt u ons ook diverse andere machines verkopen.

landbouwmachine voor export verkopencombine voor export verkopentractor voor export verkopen

Hoe kunt u een landbouwvoertuig verkopen?

Landbouwvoertuigen zijn handige machines wanneer u ze gebruikt voor op het land. Maar wanneer de voertuigen toe zijn aan vervanging, is het soms lastig om er op een goede manier vanaf te komen. Aankoopbestelwagens.be heeft in de laatste 15 jaar een effectieve manier gevonden om u probleemloos van de machine af te helpen. Wilt u ons een landbouwvoertuig of bijvoorbeeld een minigraver verkopen? Dan doet u dat al in slechts vier eenvoudige stappen.

 1. U stuurt ons alle informatie op over het landbouwvoertuig. Dat kan via het bovenstaande formulier. Wij gaan met die informatie gratis een taxatie op afstand te doen.
 2. We bellen u op en doen een bod op het landbouwvoertuig. Het is dan aan u om te bepalen of dat bod hoog genoeg is.
 3. Zodra u akkoord gaat met het bod betalen we u direct het geld op de rekening. Ook maken we een afspraak wanneer we het landbouwvoertuig op kunnen halen. Uiteraard is het ook mogelijk om contant geld te ontvangen.
 4. Uw landbouwvoertuig wordt op het afgesproken tijdstip voor de deur opgehaald. Wij zorgen ervoor dat al het benodigde papierwerk binnen enkele minuten is ingevuld. Vervolgens vertrekken wij met het voertuig.

U ziet zelf al waarom ons gehele verkoopproces soms maar 24 tot 48 uur hoeft te duren. Wij weten precies welke stappen er nodig zijn om u zo snel mogelijk van uw landbouwvoertuig af te helpen. En dat allemaal terwijl u wel een hoge prijs ontvangt.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Landbouwmachine voor export verkopen

Nederlandse landbouwvoertuigen voldoen vaak aan de strengste eisen. Alles werkt bijvoorbeeld gewoon naar behoren. Na enkele jaren wordt het voertuig ook gewoon weer vervangen voor een nieuw exemplaar. Maar er zijn heel veel landen waarin het kopen van een nieuwe landbouwmachine geen optie is. Denk hierbij aan landen zoals Polen, Roemenië, Slovenië, en Kroatië. Dit soort landen ontvangen tweedehands landbouwmachines dus ook met open armen.

Door ons zeer brede internationale netwerk, zorgen wij ervoor dat dit soort export landbouwmachines altijd een tweede leven kunnen krijgen. Terwijl de machines in Nederland waarschijnlijk als onderdelen verkocht moeten worden, kan een agrariër in het buitenland soms nog jaren doen met uw machines. Omdat u het voertuig in zijn geheel aan iemand verkoopt en die persoon er nog gewoon gebruik van maakt, blijft de waarde van het voertuig ook nog hoog. Dat betekent dat u daardoor ook een hoger bod van ons ontvangt.

tractor opkopers west vlaanderenoude tractor voor exportopkopers tractor limburg

Waar kopen wij uw machines en voertuigen?

Landbouwvoertuigen worden overal in België en Nederland gebruikt. In drukke gebieden en steden, maar ook in afgelegen gebieden. In dat laatste geval kan het soms lastig zijn wanneer u kopers probeert aan te trekken. Gelukkig hoeft u geen weken te wachten op een koper. Voor ons maakt het namelijk niet uit waar u woont of werkt. In zowel Nederland als België komen wij de voertuigen gratis ophalen. In België komen wij bijvoorbeeld vaak in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. In Nederland kunt u ons regelmatig zien in Limburg, Noord-Holland en Zuid-Holland. Wilt u een landbouwvoertuig verkopen buiten deze gebieden, dan is dat ook geen enkel probleem. We komen het voertuig gratis bij u voor de deur ophalen, waar u ook bent.

Wilt u vandaag nog uw landbouwvoertuig verkopen? Ontvangt u het liefst een zo hoog mogelijk bedrag voor de machine? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Vul het bovenstaande formulier volledig in. Wij nemen dan direct contact met u op. Wilt u zelf iets vragen? Bel naar +32 (0) 497-852-557 (BE) of +31 (0) 631-993-048 (NL) of mail ons op info@aankoopbestelwagens.be.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug