• Bestelwagens voor export gevraagd

    Wilt u uw bestelwagen voor export verkopen? Als inkoper van bestelwagens zoeken wij continu naar gebruikte bestelwagens voor de export. Deze bestelwagens… Meer
  • Opkoper Mercedes Bestelwagens

    We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
  • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

    Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkoper landbouwmachines

Verkoop uw bestelwagen!

Oude machines nog geld waard

Aan alles komt een eind, zo ook aan het productieve leven van landbouwmachines. Echter betekent dat niet dat deze machines niets meer waard zijn. Veel werkmachines voor de landbouw zijn elders nog inzetbaar.

Daarom kunt u bij ons terecht om uw voertuig aan te bieden. Wij zijn professioneel opkoper van allerlei machines en voertuigen. Wij zorgen er voor dat u een eerlijke prijs voor uw machine ontvangt. Het maakt ons niet uit of er schade aan de machine is of wanneer er gebreken zijn. Wij zijn geïnteresseerd in…

H. Vanhollebeke – Wommelgem Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn graafmachine af gekomen zonder moeilijk gedoe.

Wij kopen graag uw landbouwmachine op

Omdat wij al lange tijd gespecialiseerd zijn in het opkopen landbouwmachines, weten wij ook waar wij deze machines weer door kunnen verkopen. Uw landbouwmachine krijgt waarschijnlijk een tweede kans in Oost-Europa en gaat daar nog jaren mee.

landbouwmachine voor export verkopencombine voor export verkopentractor voor export verkopen

Uw oude machine wordt zonder problemen hersteld, zo kan uw machine zonder problemen geëxporteerd worden. Op deze manier hoeven oude bedrijfswagens, landbouwmachines en andere voertuigen niet naar de sloop. Ook verouderde machines en voertuigen verdienen wat ons betreft een tweede kans.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Laat ons het werk doen

U zult misschien denken dat uw machine niets meer waard is en rijp voor de sloop. Wij durven te zeggen dat uw voertuig wel degelijk nog waarde heeft. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken om deze waarde te verzilveren.

tractor opkopers west vlaanderenoude tractor voor exportopkopers tractor limburg

U hoeft uw oude tractor of andere machine niet zelf te verkopen. Laat u ons uw voertuig bekijken en taxeren. Wij brengen graag een vrijblijvend bod uit en betalen bij een overeenkomst zowel contant als per bank.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Incomplete en complete voertuigen

Als u denkt dat u uw oude landbouwmachine beter uit elkaar kunt halen, dan willen wij u vragen dit niet te doen. Mogelijk kunnen wij uw voertuig of machine repareren, wanneer u uw voertuig of machine ontmantelt neemt de waarde vaak af. Laat ons direct een kijkje nemen om de waarde van uw voertuig te beoordelen.

Wij zijn geïnteresseerd in zowel incomplete als incomplete landbouwvoertuigen. Wanneer u bepaalde onderdelen heeft verwijderd of wanneer bepaalde onderdelen defect zijn is dat geen probleem.

Snelle en zeer efficiënte service

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u correct, snel en efficiënt geholpen wordt. Bij ons staat neutraliteit en service op de eerste plaats! Wij zijn een ervaren en professionele opkoper van oude machines die op het land en op de weg hebben gewerkt. Na het opkopen gebruiken wij ons internationale netwerk om een nieuw thuis voor de land- en wegmachines te vinden. Wij realiseren een snelle transactie, zo heeft u er zo min mogelijk werk aan.

Bel of email ons direct om een afspraak te maken. Wij zien uw aanbieding graag tegemoet!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug