• Bestelwagens voor export gevraagd

    Wilt u uw bestelwagen voor export verkopen? Als inkoper van bestelwagens zoeken wij continu naar gebruikte bestelwagens voor de export. Deze bestelwagens… Meer
  • Opkoper Mercedes Bestelwagens

    We zijn geïnteresseerd in alle modellen van bestelauto's, pick-ups en bakwagens: Mercedes Vito (vanaf 2004 t/m 2013) Mercedes Sprinter (vanaf 1998 t/m… Meer
  • Opkoper Opel Vivaro en Renault Trafic

    Opkoper bestelwagens België nodig? Wanneer u uw bestelwagen wilt verkopen zal het niet eenvoudig zijn om de juiste opkoper te vinden. U… Meer

Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Bestelwagens voor export gevraagd

Verkoop uw bestelwagen!

Wilt u uw bestelwagen voor export verkopen?

Als inkoper van bestelwagens zoeken wij continu naar gebruikte bestelwagens voor de export. Deze bestelwagens worden onder andere in België ingekocht en vervolgens in landen als Roemenië, Polen, Litouwen, Tsjechië en Bulgarije doorverkocht voor een tweede leven.

Landen als Rusland en Oekraïne zijn tegenwoordig minder interessant, door nieuwe normen en veranderende invoerrechten exporteren wij minder naar deze landen. Gelukkig kunnen dit soort dit soort landen nog goed toe met afgekeurde auto’s, auto’s met schade en auto’s met defecten.

Afgekeurde bestelwagens kunnen daar voor een lager bedrag worden gerepareerd en tweedehands auto’s leveren daar veel meer op dan in België. Als inkoper die exporteert kunnen wij daardoor een beter bedrag voor uw bestelwagen betalen dan een plaatselijke inkoper of autodealer in België.

Bestelwagens voor export gevraagd door Aankoop Bestelwagens

camion voor export aanbiedenAls opkoper van bestelwagens zoeken wij vooral naar dubbele cabines, open laadbakken, personenbussen en 4×4. Voor bestelwagens kunnen wij op ieder moment een eerlijk bedrag betalen! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het inkoopproces en kunnen op basis van onze taxatie het juiste bod uitbrengen.

Aankoop Bestelwagens is al meer dan 15 jaar actief met het inkopen van bestelwagens. Wij zijn daardoor gespecialiseerd geraakt in het inkoopproces en kunnen het zowel snel als op een eerlijke manier met u doorlopen.

Aankoop Bestelwagens rekent geen administratieve kosten, kosten voor het transport of taxatiekosten! Het bod dat u gedaan wordt is dan ook het daadwerkelijke bedrag dat u bij het verkopen van uw bestelwagen betaald wordt.

Bestelwagens voor export gevraagd: ons inkoopproces

Wilt u uw bestelwagen vrijblijvend aan ons te koop aanbieden? Dan is het belangrijk om ons inkoopproces te doorlopen. Ons inkoopproces start met een inkoopformulier op deze pagina en eindigt in een succesvolle overdracht. Biedt u uw bestelwagen te koop aan? Vul dan direct ons inkoopformulier in en deel de belangrijkste gegevens van uw bestelwagen.

Bestelwagens voor export gevraagdBestelwagens voor export gevraagdBestelwagens voor export gevraagd
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Wij willen graag weten van welk merk en type uw bestelwagen is, daarnaast is de kilometerstand, vraagprijs en staat van uw bestelwagen belangrijk. Als u deze gegevens verzonden heeft kunnen wij na ontvangst van start met de taxatie. Door onze deskundige taxateurs neemt dit nauwelijks tijd in beslag!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Gaat u akkoord met ons bod? Dan maken we direct een afspraak om uw bestelwagen op te halen. Wij halen uw bestelwagen in principe overal in België op en berekenen daar geen extra kosten voor door. Vervolgens betalen wij uw bestelwagen per bank of contant en wordt de bestelwagen meegenomen voor de export.

Wilt u ons inkoopformulier liever niet invullen? Dan kunt u ons ook telefonisch of per e-mail benaderen. Bereik ons via info@aankoopbestelwagens.be of +32 (0) 497-852-557
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug